Discover Slovenia with us!

Spoštovani gosti,

za vas smo pripravili nekaj izletov v Italijo, na Hrvaško in Kras ter v zaledje Slovenske obale. Našo celotno ponudbo, oz. ostale izlete si lahko ogledate v angleškem jeziku, za vsa dodatne informacije in pojasnila, o organizaciji izletov, prevoza oseb  in turističnih vodenjih, smo vam na razpolago 7/24.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Različne turistične storitve ponujamo že več kot 35 let, predvsem tujim gostom.
Z dolgoletnimi izkušnjami ponujamo turistična vodenja v različnih jezikih, imamo licenco za prevoze oseb in na željo gostov, organiziramo dnevne izlete in potovanja.

IZLETI

Dnevni izleti so primerni za individualne goste in manjše skupine, ki bivajo na Slovenski obali in jo želijo spoznati bolje. Okušate lahko tipične jedi in vina ter si tako popestriti nepozabne počitnice. Za vas smo izbrali nekaj izletov, na katere vas odpeljemo z kombijem ali osebnim avtomobilom, v spremstvu usposobljenih in odgovornih vodnikov, ki vam bodo predstavili vse zanimivosti.

BENETKE - VENEZIA

Izlet v Benetke je prava poslastica. Mesto se nahaja v laguni in razteza preko številnih majhnih otokov povezanih z mostovi in kanali. V  2,5 urah udobne vožnje se pripeljemo na Tronchetto od koder se z ladjo peljemo po kanalu Giudecca v bližino Markovega trga. Po pristanku vam nudimo ogled mesta z vodnikom: obiskom trga Sv. Marka, sprehod do mostu Rialto z tržnico, kjer lahko pokušate tipične beneške jedi. Obkroženi z razkošnimi palačami, ki pričajo o bogatem trgovskem mestu,  ki je danes Unescova kulturna dediščina, bomo uživali in spoznavali znamenitosti oloki nas. V popoldanskem času si lahko ogledate eno od 120 cerkva, Doževo palačo, muzeje in razstave, se popeljete z gondolo po skritih kanalih in občudujete pročelja palač, mostove in trge. Pozno popoldan se odpeljemo proti Sloveniji.

Trajanje: 08:00 - 19:30 ure
Cena: 70,00€ +15,00 €
Vključuje:
Prevoz, vodnika /voznik
Transfer z Ladjo Tronchetto - Riva dei sciavoni in nazaj
Osnovno zavarovanje 

OGLED TRSTA IN DEGUSTACIJA VIN NA KRASU

Kako lep je Trst. Njegovo čarobnost boste začutili že med vožnjo po obalni cesti. Njegovo zgodovino so predvsem pisali priseljenci, trgovci, delavci in vsi, ki so v času ekonomskega razcveta mesta, iskali nove priložnosti, boljše življenje in srečo. S svojo arhitekturo, spominja na veličastno, bogato,  živahno kozmopolitansko mesto, v katerem se prepletajo slovenska, italijanska in nemška kultura. V preteklosti je navdihovalo pisatelje, pesnike in umetnike. Predlagamo Vam ogled starega mestnega jedra z vodnikom, sprehod po razkošnih trgih in ulicah ali obisk ene od kavarn znanih po odličnem sladoledu in kavi.
Naš Kras ponuja eno najboljših slovenskih rdečih vin: Teran. Ob domači hrani, kot je Kraški pršut, lahko na tradicionalni kraški domačiji doživimo popolno kombinacijo okusov. Pridružite se nam na skrivnostnem potepanju po vedno raznolikem Krasu.

Trajanje: 09:00 - 16:00 ure
Cena: 65,00€
Vključuje:
Prevoz,  vodnika /voznik
Pokušino vin in prigrizek
Osnovno zavarovanje

PANORAMSKI OGLED SLOVENSKE OBALE

Uživajte v panoramski vožnji, ki vas bo vodila mimo nasadov oljk, sadja in mandLjev po razgibani podeželski pokrajini. Na poti se bomo večkrat ustavili in uživali v panoramskih pogledih na Slovensko obalo. V Marezigah, centru Refoška,  bo pokušina vina s posebnim razgledom na Koper in okolico. Pot nadaljujemo skozi obalna mesta in uživamo. Je še kaj boljšega?

Trajanje: 09:00 - 14:00 ure
Cena: 45,00€
VKLJUČUJE:
Prevoz, profesionalni vodnika /voznik
Pokušino vin
Osnovno zavarovanje

OKUSI ISTRE

Tokrat vam ponujamo vožnjo po Slovenski Istri in obisk vasice Sveti Peter, kjer se nahaja Tonina hiša z etnografsko zbirko, ki nam predstavi družinsko življenje v tradicionalni kmečki hiši pred stoletjem in več.
Sledi ogled vasice Koštabona, ki še zmeraj ohranja svoj tradicionalno arhitekturo, Koštabona - nekoč "Castrum Bonae" staro rimsko naselje s templjem, danes, slikovita vasica nad dolino reke Dragonje.
Sledi ogled cerkvice Svete Trojice Hrastovlje v Hrastovljah, ki v svoji notranjosti skriva zaklad. Namreč njene stene so poslikane z svetovno znanimi freskami, med njimi tudi znameniti Mrtvaški ples.
Izlet bomo zaključili v Izoli, kjer so v butični trgovinici za nas pripravili degustacijo oljčnih olj, vloženih oljk, namazov in oljk , vin, likerja in "Grappe".

Trajanje: 09:00 - 16:00 ure
Cena: 63,00€
VKLJUČUJE:
Prevoz, vodnika /voznik
Degustacija oljčnih olj, vloženih oljk,  likerja, vin in grape
Osnovno zavarovanje

OGLEJ - GRADEŽ

Oglej ali Aquileia je bila eno od največjih mest starega Rima. Danes je Unescova svetovna dediščina. Za njenimi navideznimi obzidji se skrivajo: arheološki ostanki glavnega trga, pristanišča, naselbin, tržnice, amfiteatra, stanovanjskih objektov in mozaikov. Veliko antičnih predmetov je razstavljenih v muzeju.
Oglejska pozno romansko-gotska bazilika je danes pod Unescom, prava zakladnica umetnosti in zgodovinskega spomina. Glavna zanimivost  je starokrščanski mozaik iz 4. stoletja, velikosti 750 m2.
Gradež, antična naselbina na otoku, povezana s kopnim z nasipom, znam po ribolovu in trgovini.
Bil je sedež oglejske cerkve in patriarha, ki se je v 12. stol. preselil v Benetke. v Avstro-ogrskih časih postane znano evropsko termalno letovišče. Gradež oz. Gradus oziroma Castrum gradense ponuja labirint uličic, z bazilikami, veliko tavern in gostilnic, sprehode po promenadi in dolgo peščeno plažo. Sredi lagune, leži otoček Barbana s cerkvijo, pomemben romarski kraj tudi za Slovence s Tržaškega, iz Posočja, Beneške Slovenije in Istre.

Trajanje: 09:00 - 17:30 ure
Cena: 80,00€
VKLJUČUJE:
Prevoz, vodnika /voznik
vstopnina v Baziliko v Ogleju
Osnovno zavarovanje

TRST & CAFFEE

Kako lep je Trst. Njegovo čarobnost boste začutili že med vožnjo po obalni cesti. Njegovo zgodovino so predvsem pisali trgovci, delavci in vsi priseljenci, ki so v času ekonomskega razcveta mesta, poiskali nove priložnosti,boljše življenje in srečo. S svojo arhitekturo, je živahno kozmopolitansko mesto, v katerem se prepletajo slovenska, italijanska in nemška kultura, in je v preteklosti navdihovala pisatelje, pesnike in umetnike. Predlagamo Vam ogled starega mestnega jedra z vodnikom, sprehod po veličastnih trgih in ulicah, obisk ene od kavarn in seveda skodelico kave.

Trajanje: 09:00 - 14:00 ure
Cena: 50,00€
VKLJUČUJE:
Prevoz, vodnika /voznik
Osnovno zavarovanje

EDINSTVENA DOŽIVETJA      NAJBOLJŠA CENA     ZNANJE IN PROFESIONALNOST

Za vse informacije in dodatne  ponudbe nas prosim kontaktirajte!
Plačilo je možno z gotovino, s kreditnimi karticami ali bančnim nakazilom.

 

 

  • KOPER TOURS
  • S. Allendeja 7
  • 6310 Izola
  • Slovenia
  • Register number: 1916785
  • Tax number: SI21294933
We accept full payment with Visa, Mastercard and Paypal